Logo        Logo        slo / eng
 • Pogoji uporabe // Pogoji uporabe

  Pogoji uporabe

  Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu http://uzivajmovzdravju.si, ki sta jih za vas pripravila Zavod Republike Slovenije za šolstvo (ZRSŠ) in Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ). Podatki, zbrani na tej spletni strani, so bili pripravljeni natančno in skrbno, kljub temu obstaja možnost, da je pri vnosu vsebin ali na spletnem mestu prišlo do napak, za kar se obiskovalcem spletne strani opravičujemo. Če ste opazili napako, vas prosimo, da nas na to opozorite na naš elektronski naslov. Z vstopom na to spletno mesto vsakdo, brez omejitev in zadržkov, sprejema Splošne pogoje uporabe spletne strani.

  Vsebina

  Vse vsebine, ki se nahajajo na spletni strani so informativnega značaja in so namenjene predvsem informiranju. Skrbnika spletne strani se obvezujeta, da bosta storila vse, kar je v njujini moči, da bodo podatki na spletni strani resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarjata za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

  Avtorske pravice, industrijska lastnina in intelektualna lastnina

  Oblika te spletne strani (vključno s kodo spletne strani) in vse njene vsebine so zaščitene s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, slike in druge grafične elemente na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja skrbnikov.

  Hiperpovezave

  Spletna stran lahko vsebuje povezave na druge spletne strani, ki so povsem neodvisne od te spletne strani. Skrbnika nikakor ne jamčita za točnost, popolnost ali verodostojnost informacij, vsebovanih v vsakršnih takšnih povezavah ali na drugih spletnih straneh. Do takšnih spletnih strani dostopate na lastno odgovornost.

  Omejitev odgovornosti

  Skrbnika spletne strani izrecno zavračata vsakršno odgovornost za kakršnokoli neposredno, posredno, naključno, posledično ali drugo škodo, ki je nastala kot posledica ali, ki je kakorkoli povezana z vašim dostopanjem do ali uporabe spletne strani, med drugim tudi za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo kot posledica delovanja računalniških virusov ali vašega zanašanja na informacije, pridobljene preko spletne strani.

  Posodabljanje pogojev uporabe

  Skrbnika spletne strani si pridržujeta pravico do spreminjanja splošnih pogojev uporabe spletne strani brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene.

 • Pogoji uporabe // O piškotkih

  Kaj so piškotki?

  Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike.

  Piškotki, ki jih generirajo tuja spletna mesta socialnih omrežij

  Piškotki, ki jih generirajo spletna mesta socialnih omrežij kot naprimer Twitter, Facebook, Youtube so načeloma namenjeni shranjevanju podatkov o uporabi njihovih storitev ter osnovni analitiki glede lokacije in pogostosti obiska uporabnikov.

  Piškotki, ki jih generira Google analitika

  Za spremljanje obiska naših spletnih strani uporabljamo spletno rešitev Google analitika (Google Analytics), ki s pomočjo piškotkov zbira osnovne podatke o uporabnikovem obisku.

  ZRSŠ in NIJZ ne prevzemata nobene odgovornosti glede shranjenih piškotkov na tujih spletnih mestih.